Grondverzet

Jansen Heeten B.V. pakt het werk graag grondig aan

Grondverzet is voor Jansen Heeten een logisch vervolg van de diensten in het loonwerk. In de jaren '70 is men gestart met een wiellader, mobiele graafmachine en een eenvoudige kipper en door de jaren heen zijn wij gegroeid met minigravers en gronddumpers. Allerhande werkzaamheden worden aangepakt, zo ook het machinaal bestraten van kavelpaden en kuilplaten. Om zo nauwkeurig mogelijk te werken deed al vroeg de laser zijn intrede en tegenwoordig werken we ook met 3D GPS op de wiellader en mobiele graafmachine.

Enkele werkzaamheden die wij uit kunnen voeren:

 • Bouwputten ontgraven: van ligboxstal tot woning, maar ook een erker of werktuigenloods. 
 • Sloten graven: met de mobiele of rupsgraafmachine voorzien van afschotlaser en machine-ontvanger of GPS om uw sloot het juiste afschot te geven. 
 • Het maaien en opschonen van sloten: met de maaikorf aan de mobiele graafmachine en met de brede bak om de slootbodem op te schonen. 
 • Sloopwerken: netjes en secuur gebouwen ontmantelen met de sloopsorteergrijper aan de graafmachine. 
 • Tuinaanleg: Met de mobiele graafmachine of op moeilijk bereikbare plekken met de minigraver. Vijvers en poelen worden ook aangelegd, hiervoor biedt het draaikantelstuk en de vleugelbak uitkomst.
 • Aanleg bestrating: dit kan in combinatie met tuinaanleg, of na nieuwbouw van bijv. een stal of loods. Wij beschikken over een lasergestuurde leveller aan een minishovel voor nauwkeurig egaliseren. Dit in samenwerking met Meijerink Bestrating.
 • Egaliseren: zandbanen of puinbanen voor de wegenbouw, maar ook bouwputten of grond die is opgebracht. Egaliseren geschiedt middels laserbesturing of GPS. Voor het egaliseren van opgebrachte grond kan ook een dozer worden ingezet.
 • Rijplaten & draglineschotten leggen: tijdelijke verharding wordt met de palletvork worden deze geladen of gelost en keurig op hun plaats gelegd.
 • Straatwerk uitbreken: ideaal met de wiellader, zeker in combinatie met de schudbak. Zo kunnen gemakkelijk en snel grote oppervlakten straatwerk worden uitgebroken en het zand eruit geschud. 


Voor het nauwkeurig egaliseren beschikken wij ook over een kilverbak. Deze kilverbak is voorzien van laserbesturing, waarmee het mogelijk is om het terrein op het juiste afschot te leggen. Hiermee voorkomt u bijvoorbeeld u waterplas-sen op het land door dat het perceel 'op afschot' ligt. Onze kilverbak kan nog meer, namelijk:

 • Sportvelden egaliseren: bijvoorbeeld de voetbalvelden van S.V. Heeten of het G.A. Eagles stadion. 
 • Zandbanen egaliseren: om kippers, dumpers en vrachtauto's over de zandbaan te laten rijden.

Ideaal om grond over grotere afstanden te verzetten zijn onze grondkippers, maar ook het transporteren van puin of andere los te storten materialen is mogelijk. 2 van de 3 grondkippers zijn voorzien van een gestuurd tandemstel om zo gemakkelijk te sturen en ook de weg word minder schade toegebracht. Voor het transporteren van grond, zand of ander materiaal op plekken of in ruimte's waar men met de grote grondkippers niet uit de voeten kan, beschikken wij ook over een kleine grondkipper.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.