Verhuur

Verhuur van grondverzetmachines is een tak van sport dat al jaren bij ons bedrijf hoort

De vakbekwame machinisten beschikken allen over het VCA-certificaat en voeren hun werk nauwkeurig en gedreven uit. 

Mobiele graafmachines: wij beschikken over diverse mobiele graafmachines met Stage IIIB, IV en V motor en deze zijn voorzien van een draaikantelstuk en enkelluchtbanden met trekkerprofiel. 3 mobiele graafmachines zijn zgn. short radius graafmachines waarbij de zwenkradius slechts 1720 mm. bedraagt en hierdoor zijn ze mooi compact voor het werken langs de weg. 

Minigravers: voor het kleine werk beschikken we uiteraard over een aantal minigravers. De kleinste weegt zo'n 1100 kg. en met ingeschoven rijwerk bedraagt de breedte slechts 79 cm. Ideaal voor in krappe ruimte's of wanneer je door een deur moet naar een ruimte. Deze kleine machine kan op een tandemas aanhanger worden vervoerd. Voor het kabel- en leidingwerk is er tevens een 2500 kg. en een 3500 kg. minigraver beschikbaar. De 3500 kg. machine wordt vervoerd op een oprijwagen, de machinist beschikt over vrachtautorijbewijs.

Wiellader: de 12-tons wiellader is een all-round machine die wordt ingezet op grondverzet- en wegenbouwprojecten. Daarnaast hebben wij ook de beschikking over een compacte wiellader die is voorzien van een laser-gestuurde leveller voor het nauwkeurig profileren van zandbanen of een stenenlegklem. 

Gereedschappen en uitrustingstukken: alle wielladers en graafmachines kunnen worden verhuurd met laser en ontvanger. Zowel de wiellader als 1 mobiele graafmachine zijn uitgerust ovedrukvoorbereiding t.b.v. saneringswerkzaamheden. Ook zijn beide machines uitgevoerd met Trimble GPS voorbereiding. Wij beschikken over 1 GPS set die hierop kan worden uitgewisseld en mochten beide machines met GPS moeten werken, dan is een 2e GPS snel geregeld. De machines kunnen worden geleverd met diverse uitrustingstukken zoals dieplepel, puinriek, palletvorkset, stenenklem, dichte bak, egalisatieraam, maaikorf, banaanbak, vleugelbak, etc. Informeer naar de mogelijkheden hiervoor.

Grondkippers: deze zijn voorzien van een gestuurd tandemstel om zo gemakkelijk te sturen en ook de weg word minder schade toegebracht. Voor het transporteren van grond, zand of ander materiaal op plekken of in ruimte's waar men met de grote grondkippers niet uit de voeten kan, beschikken wij ook over een kleine grondkipper. Hieronder een overzicht met bakinhoud van de grondkippers.

 • 6 m³ kipper, 2x 15 m³ grondkipper
 • Één 15 m³ grondkipper is voorzien van een gestuurd tandemstel en afdekkleppen
 • Een 30-tons haakarmsysteem met gestuurde assen, welke voorzien is van 15 m³ grondbak met afdekkleppen

Verdichting: Voor het verdichten van zand- en puinbanen en straatwerk beschikken wij over een 6-tons trilplaat. Deze zware trilplaat is geschikt voor het verdichten van zand- en puinbanen en klinkerverharding. Voor het verdichten van bijv. sleuven is een trilstamper in het machinepark aanwezig. Deze trilplaat en trilstamper worden niet meer los verhuurd, maar alleen i.c.m. met laadschop of graafmachine.

Stenenlegklem: Voor het snel en efficiënt leggen van diverse bestratingen beschikt Jansen Heeten over een stenenlegklem welke met compacte wiellader, minigraver of mobiele graafmachine verhuurd kan worden. 

Veegwerk: Als verharding netjes moet worden geveegd, dan komt onze rolbezem goed van pas. Voor bestrating zoals parkeerterreinen of bedrijfsterrein beschikken wij over een zuig-veegwagen. Deze is uitgerust met kantborstels en sproei-installatie ter bestrijding van stof.

Voor agrariërs verhuren wij sinds jaar en dag enkele landbouwmachines. Zij kunnen deze machines bijv. achter hun eigen trekker koppelen. Hieronder enkele van deze machines.

 • Veenhuis 5800 ltr. giertank
 • Triltandcultivator met kruimelrol
 • Frezen
 • Cambriderol
 • Balenvork voor het verplaatsen van ronde balen
 • Egalisatieraam
 • Weidebloter 2.70 m. breed
 • Rolbezem, werkbreedte 2.50 meter
 • Landrol
 • Revo 90S roterende trilplaat

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.

Vul uw eigen inhoud in.